Hvilke personlige data indsamles og hvorfor


Kontaktformular

Når du udfylder kontaktformularen indsamles de data som vises i kontaktformularen. Disse data indsamles med det formål at REarch efterfølgende kan opnå kontakt og besvare eventuelle spørgsmål.


Tilmeldingsformular

Når du tilmelder sig et webinar, et møde eller en workshop indsamles de data som vises i kontaktformularen. Disse data indsamles med det formål at kunne sende dig nødvendige oplysninger om det arrangement du har tilmeldt dig, samt for at kunne eftersende slides, noter fra møder og besvare eventuelle spørgsmål.


Kommentarer

Når du skriver kommentarer på webstedet, indsamles de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.


Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.


Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.


Hvem vi deler dine data med

REarch deler ikke dine personlige data med nogen uden dit samtykke.


Hvor længe vi gemmer dine data

Vi opbevarer dine oplysninger 5 år hvorefter de slettes.


Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har ret til indsigt i hvilke data der er indsamlet og kan til enhver tid bede om at få disse slettet.Kontaktinformation

Mette Borg Borup

T: +45 4250 9024

M: Mette@REarch.dk