+45 4250 9024
mette@rearch.dk

Hvorfor

Det mest bæredygtige byggeri er det vi ikke bygger.
Der bruges enormt mange af jordens ressourcer på at fremstille og transportere materialer. Derfor bør vi bruge de materialer længst muligt.

Det betyder i praksis at vi skal vedligeholde vores bygningsmasse og vi skal tilpasse bygningen til de aktuelle behov. Det vil sige at hvis vores behov ændrer sig så skal vi se på om bygningen kan tilpasses frem for at bygge nyt.

REarch er en arkitektvirksomhed, der har til formål at designe og facilitere involverende forandringsprocesser så bæredygtighed og væredygtighed danner et stærkt fundament for de fysiske rammer.

Jeg arbejder ud fra devisen LESS is MORE som i praksis betyder at jeg altid søger at bygge og ombygge mindst muligt og samtidig få den størst mulige effekt. For at nå den bedst mulige løsning på alle parametre er brugerinddragelse, involvering og samskabelse essentielt. Når vi bringer vores viden, kompetence og energi sammen bliver vi stærke. Vi tager ansvar for os selv og for fællesksabet. Vi giver tillid til hinanden og til fællesskabet. Der er brug for alle.