+45 4250 9024
mette@rearch.dk

Ny normal

Ny normal

Corona krisen er slut!

Altså slut på den måde at vi skal stoppe med at betragte den som en midlertidig krise. Vi bør i stedet betragte det som en ny normal.

Den eneste konstant er forandring. Vi møder hele tiden katalysatorer for forandringer. “Bevæg dig for livet” er ikke blot et idrætsprojekt. Det er et livsvilkår i mere end én forstand.

Under nedlukningen var vi mange der måtte finde ud af at etablere en midlertidig hjemmearbejdsplads. Kreativiteten kom på arbejde og konflikthåndtering fik en ekstra dimension.

Mange virksomheder har efterfølgende fået øje på at hjemmearbejde, større fleksibilitet og en høj grad af tillid faktisk godt kunne betale sig. Medarbejderne ydede godt. Cheferne var tilfredse.

Da vi kunne begynde at åbne op igen måtte arbejdspladserne finde løsninger på hvordan dette kunne ske forsvarligt. Igen kom kreativiteten på arbejde. Nudging er blevet allemandseje.

Jeg brugte nedlukningen til at teste nogle muligheder af. For mig har outputtet været en permanent hjemmearbejdsplads. Altså permanent i betydningen: Indtil næste forandring og nye virkelighed.

Jeg har derfor brug en dags tid på at bygge mig et arbejdsbord ud af nogle plader vi havde til overs fra vores ombygning. Fået plads til lidt opbevaring så det er inden for rækkevidde. Tavler på væggen så alle idéerne kan komme ud af hovedet og få liv. Malet i en lækker farve. Fundet et fedt citat som minder mig om at jeg har et valg.

Den nye normal – den kan jeg godt vænne mig til.

Hvordan ser din nye normal ud?

Skal der ske ændringer i de fysiske rammer for at du bedst muligt udnytter potentialet i den nye normal?

Jeg kommer gerne ud og hjælper med at se mulighederne for at tilpasse jeres fysiske rammer til den nye virkelighed.

HER kan du læse mere om de “standardvarer” jeg har på hylden.

Hvis ikke dit projekt passer ned i en af de kasser så ringer du selvfølgelig bare til mig.
Kontaktoplysninger finder du HER