+45 4250 9024
mette@rearch.dk

Nye måder at arbejde på

Bæredygtighed

Nye måder at arbejde på

“- Vi skal finde nye måder at arbejde på. Nye måder at organisere os på. Og vi skal først og fremmest gøre det bæredygtigt. Af hensyn til klimaet” siger Statsminister Mette Frederiksen i sin 1. maj tale.

Jeg kunne ikke være mere enig – dog får jeg lyst til at tilføje at vi skal gøre det af hensyn til klimaet og af hensyn til os selv. Det er ikke blot jorden, men i høj grad også mennesket der får gavn af et forbedret klima. Jorden har eksisteret meget meget længe. Mennesket har kun eksisteret en brøkdel af dette. Jorden skal nok overleve – men den vil ikke længere være levested for mennesket hvis vi fortsætter med at agere hensynsløst.

“- Vi skal ikke bare kickstarte økonomien. Vi skal også kickstarte klimakampen” siger Mette Frederiksen – og jeg tilføjer at det er yderst fornuftigt at se de to tiltag gå hånd i hånd.

Hvis du endnu ikke har set det så udbyder jeg et webinar som netop handler om at genstarte arbejdspladserne på en måde så vi både tager hånd om bæredygtighed og væredygtighed med de rammer, restriktioner og muligheder vi har lige nu.

Læs mere om webinaret her: https://rearch.dk/tilmelding-til-webinar/